onsdag 27. mai 2015

Form, farge, struktur

Vi har jobbet med form, farge og struktur ved hjelp av melk, konditorfarge og zalo.
Vi tok litt melk på et gjennomsiktig fat, og puttet derretter oppi konditorfarge. I oppgaven sto det at vi også skulle ta oppi zalo, men vi prøvde, og vi syns det var kulere og mer fargerikt uten.
Som vanlig så tok vi en haug med bilder, men disse er de jeg valgte å redigere i photoshop. Jeg leverte det helt nederste fordi det var det jeg var aller mest fornøyd med.





onsdag 6. mai 2015

Illustrator - tutorial

Vi fikk i oppgave å finne noe på nettet/youtube som vi ville lage i illustrator. Når vi hadde lagd denne figuren, eller hva det noe var vi bestemte oss for å lage, så skulle vi lage en "oppskrift" på hvordan man lagde den.
Jeg valgte å lage et "rainbow ribbon" altså et regnbue bånd. Jeg lagde det i illustrator, og tok print screen av det jeg gjorde, og limte det inn i et word dokument. I tillegg til kun print screen bilder, forklarte jeg også litt mer om hvordan man skulle gjøre det.
Neste time skulle vi velge en av de andre sine oppskrifter, og lage den i illustrator.

Her er den jeg tegnet, og laget oppskrift til.




Her er den jeg lagde ut i fra en annen sin oppskrift. Dette er en såkalt "origami" gris. Oppskriften har jeg fått av Adele.


























Jeg ble ganske fornøyd med den øverste, siden det var mitt andre forsøk på å lage akkurat den. Jeg hadde derfor litt mer tid og øvelse når jeg lagde den, enn når jeg lagde grisen. Jeg likte grisen også, men ble ikke like fornøyd.